Program priprema za razgovor za posao

Program priprema za razgovor za posao

Program priprema za razgovor za posao

Individualne pripreme za intervju – Naši predavači pripremiće vas za razgovor za bilo koji posao u Srbiji ili inostranstvu. Obučiće vas i na engleskom jeziku, sve da biste se osećali sigurno i samouvereno i time maksimalno povećali šanse da budete primljeni na posao koji želite. Svi naši predavači radili su u agencijama za zapošljavanje i profesionalni su regruteri!

Program priprema za razgovor za posao

Prijavite se, garantujemo da ćete znati odgovor na svako pitanje! Program obuhvata 3 individualna časa po 90 minuta prialgođena vama i u terminima koji vama odgovaraju –

1. Pisanje CV-a i propratnog pisma,
2. Intervju – teorijski deo i
3. Intervju – praktični deo.

Priprema se sastojala iz nekoliko faza i više ni sam ne znam koja mi je bila više korisna. Pripremio sam CV kojim sam izuzetno zadovoljan i koji mi omogućuje sigurnu kartu za dalji prolazak kod poslodavaca.

Tokom pripreme za intervju naučio sam mnogo korisnih izraza i takozvanih caka koje su mi poslužile na dan samog intervjua. Takođe, veoma korisno mi je bilo to što sam imao i simulaciju intervjua, pa sam se na taj način već našao u ulozi kandidata što mi je olakšalo suočavanje sa tremom koju inače imam pred intervju.

Ova škola, na čelu sa profesorkom, promenila mi je neke stavove i sada više ne gledam na intervju za posao kao na nekog bauka, već kao na pozitivan izazov.

Profesorka je sjajan predavač, vrlo komunikativna, zanimljiva, vedra, empatična i maksimalno posvećena studentima. Svojim iskustvom i veštinama uliva samopouzdanje, sigurnost i napredak koji su vidljivi svakim novim susretom.

Šta još reći osim da sam željeni posao dobio iz prve?!

Petar Jovanović, pripreme za razgovor u kompaniji Air Serbia

Ukupna cena programa iznosi – 59€. Za više informacija, pozovite nas radnim danima i subotom od 9 – 19 časova na brojeve telefona – 011/42 07 333 i 060/47 888 11 ili nam pišite na mail adresu – office@languagehouse.rs.

Zakažite BESPLATNE KONSULTACIJE – uverite se u kvalitet programa pre nego što uplatite novac. Ukoliko vam odgovara, kompletan program možete proći i putem Skype-a!

Program priprema za razgovor za posao

www.languagehouse.rs